REFERENCIÁK

01

AREZZO FÜRDŐSZOBA TERVEZÉSI PÁLYÁZAT 2022

Hálószobával vagy nappalival egybeépített fürdőszoba tervezése volt a feladat AR-SILK170 szabadon álló káddal. Elképzelésem szerint a megrendelő egy középkorú sikeres zenész. Életvitele definiálja az otthonával kapcsolatos elképzeléseit és igényeit. A letisztult, átlátható tereket kedveli és a funkciók összemosódása sem zavarja, sőt ez is a kényelme részét képezi. Fontos számára a kellő intimitás megteremtése is, melyet a gombnyomásra átláthatatlanná változó “okosüveg” fal teljesít.

02

Stúdió lakás Budapest VII. ker. - 2022

Jelenleg is tervezés alatt álló, eklektikus elemekkel tarkított, fiatalosan berendezett lakás nappalija. A további helyiségek terveit folyamatosan  készítem és töltöm fel a projekthez.  A 3D látványterveket megnézheted böngészőben itt, vagy   virtuális valóságként körbejárhatsz a telefonod segítségével itt.

03

Diósdi családi ház - 2021

Fiatal pár számára berendezett, új építésű családi ház.  A térszervezés és a válaszfalak elhelyezésének fő szempontja az volt, hogy a kicsi gyerekek számára veszélytelen és idővel könnyen újraformálható élettér kerüljön kialakításra.

04

Irodaház mosdói 2021

Egy irodaház mosdóinak szintenkénti teljes átépítése volt a megbízás. Ez tartalmazta az alaprajz módosítását is, melynek eredményeként a nő oldalon egy többlet kabin és mosdó alakult ki, míg a férfi oldal funkcionalitása sem csökkent. A tér átszervezésével egy zuhanyzó is belefért – a kerékpárosok nagy örömére. A képeken a 3D-s tervek, és a megvalósult eredmény együtt látható.      Fotó: Kurdi Zoltán

05

Fiatalok új otthona - 2021

Új építésű két szobás lakás, melyben a megrendelő igénye az volt, hogy a konyha-étkező-nappali egy légtérben kapjon helyet. A tervezés során sikerült egy dolgozó sarkot is kialakítani. A mennyezetre spot világítás került, a lakás színei pasztell, bézs, barna, némi zölddel kiegészítve. A terveket elfogadták, 😊 tavasszal kezdődik a munka. A 3D látványterveket megnézheted böngészőben itt, vagy   virtuális valóságként körbejárhatsz a telefonod segítségével így.

06

Fürdőszobák újrahangolva 2018-2020

A megrendelők eltérő egyedi igényeinek megfelelően átalakított fürdőszobák, a Momento Design kínálatából kiválasztott magas minőségű szaniterekkel és hidegburkolati elemekkel megvalósítva.

07

Átformált polgári lakás - 2020

Lakásból bérelhető konzultációs térré átalakított ingatlan, amelyben mind a kialakított terek, mind a választott, földszínű burkolatok egy nyugodt, biztonságos és praktikusan használható tér egységét hivatottak létrehozni.

AZ OTTHONOD AZÉRT VAN,
HOGY JÓL ÉREZD MAGAD BENNE.

Az elképzelésed pedig csak addig tűnik lehetetlennek, amíg nem írsz!

3 + 8 =

       Ez az oldal nem használ sütiket, és nem tárol adatokat.          Minden jog fenntartva: PONT JÓ interior design